Chocoladecrumble met peren

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, snij ze in partjes en verwijder klokhuis en pitten. Besprenkel ze met citroensap zodat ze niet verkleuren. Verdeel ze over vier ovenschaaltjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 3 Vermeng het cacaopoeder en de bloem met de lichtjes verkruimelde amandelschilfers en de bruine suiker.
  • 4 Doe er de boter, in vlokjes, bij. Schep om met een vork. Verdeel het mengsel over de peren.
  • 5 Zet 20 minuten in het midden van de oven.

Chocoladecrumble met peren is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Peren-chocoladecrumble
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecrumble met peertjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rood fruit met chocoladecrumble, sorbet van witte chocolade en paprikagelei
60 min Nagerecht
Bekijk recept