Carpaccio van sint-jakobsvruchten met basilicum

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sint-jakobsvruchten horizontaal in fijne plakjes.
  • 2  
  • 3 Meng de olijfolie met de citroenolie en het sap van 1/2 limoen. Schik de zeevruchten dakpansgewijs in de borden, met tussenin telkens een blaadje basilicum. Bedruip met de marinade en kruid met fleur de sel en szechuanpeper.
  • 4 Garneer met een streepje balsamico-crème en een partje limoen. Serveer lekker fris.

Carpaccio van sint-jakobsvruchten met basilicum is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept