Goudgeel gegratineerde sint-jakobsvruchten

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot. Snij de champignons in plakjes en blancheer ze kort. 
  • 2 Stoom de sint-jakobsvruchten 4 minuten.
  • 3 Fruit de sjalot in boter. Voeg de bloem toe en roer om. Blus met visbouillon en wijn. Breng al roeren aan de kook. Voeg de room toe en kruid met peper en zout.
  • 4 Vul 4 schelpen of schoteltjes met sint-jakobsvruchten, champignons en garnalen. Lepel er de saus over tot de schelp mooi gevuld is. Bestrooi met paneermeel en gemalen kaas. Zet 15 minuten in de op 190°C voorverwarmde oven.

Goudgeel gegratineerde sint-jakobsvruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
karbonade met kruidenkorstje en komkommersalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept