Kalfsfricassee

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de peterselie fijn. Pel de sjalotten en de knoflook en hak ze fijn. Snij de champignons in plakjes. Snij de peultjes in repen. 
  • 2 Bak het vlees in een ruime braadpan met olie in porties mooi goudbruin. Doe al het vlees in de braadpan.
  • 3 Doe de sjalotten en de knoflook bij het vlees en bak kort mee. Overgiet met de bouillon enlaat 50 minuten pruttelen op zacht vuur, met het deksel op de pan.
  • 4 Doe de champignons en de peultjes na 50 minuten bij het vlees en laat 10 minuten mee garen.
  • 5 Roer de zure room door de fricassee en bind eventueel met wat maïszetmeel. Breng op smaak met citroensap, peper, zout en nootmuskaat en bestrooi met peterselie. Serveer met brood. 

Kalfsfricassee is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept