Spaghetti vongole

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot, de chilipeper en de knoflook.
  • 2 Hak de peterselie.
  • 3 Spoel de schelpjes een paar keer grondig.
  • 4 Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.
  • 5 Fruit de sjalot, knoflook en chilipeper in de olijfolie. Voeg er de uitgelekte schelpen aan toe en laat koken tot ze opengaan. Blus met de wijn en bestrooi met peterselie.
  • 6 Vermeng de pasta met de schelpen en serveer meteen.

Spaghetti vongole is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept