Gevulde aardappel met spinazie en ei

4
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de knoflook.
  • 2 Rasp de kaas in schilfers.
  • 3 Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'. 
  • 4 Roerbak de spinazie met de knoflook kort in wat olijfolie.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Meng ze met de spinazie, de manchego, olijfolie, peper en zout.
  • 6 Bak van de kwarteleitjes 4 spiegeleitjes.
  • 7 Maak het kruim van de aardappelen wat los. Stop in elke aardappel een klontje boter en vul verder met de spinazie. Werk af met een kwarteleitje en een takje kervel.

Gevulde aardappel met spinazie en ei is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept