Gevulde aardappel met garnalen en dille

4
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de dille.
  • 2 Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.
  • 3 Klop de room met de pastis lichtjes op. Roer er de dille door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Maak het kruim van de aardappelen wat los en duw in elke aardappel een klontje boter. Verdeel er de garnalen over en werk af met de dille-room en een plukje dille.

Gevulde aardappel met garnalen en dille is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept