Zoek
Tongfilet met citroen en olijven
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g aardappelpuree
4 zeetongen (schoongemaakt)
1 citroen (in plakjes)
250 g kerstomaten
4 el olijven (in plakjes)
1 el bloem
1 el olijfolie
3 el verse bieslook (gehakt)
Bereiding
1
Snij de citroen en de olijven in plakjes.
2
Hak de bieslook.
3
Verwarm de aardappelpuree en vermeng met de bieslook. Hou warm.
4
Wentel de tongen door de bloem en schud overtollige bloem af. Bak ze samen met de tomaatjes in olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke kant.
5
Verdeel de vis over de borden en beleg met plakjes citroen en olijven.
6
Serveer met de aardappelpuree.
Tongfilet met citroen en olijven is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept