Tongfilet met citroen en olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de citroen en de olijven in plakjes.
  • 2 Hak de bieslook.
  • 3 Verwarm de aardappelpuree en vermeng met de bieslook. Hou warm.
  • 4 Wentel de tongen door de bloem en schud overtollige bloem af. Bak ze samen met de tomaatjes in olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke kant.
  • 5 Verdeel de vis over de borden en beleg met plakjes citroen en olijven.
  • 6 Serveer met de aardappelpuree.

Tongfilet met citroen en olijven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept