Toast haloumi met dille en kappertjes

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kaas, de tomaat en de venkel in plakjes.
  • 2 Hak de dille fijn.
  • 3 Meng de kappertjes, dille, 1 el olijfolie, witte-wijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
  • 4 Wentel de plakjes haloumi door de bloem en bak ze 1 à 2 minuten aan elke kant in de olie.
  • 5 Rooster het brood. Bestrijk het met wat mayonaise en beleg met een plakje tomaat, wat rucola, een plak gebakken haloumi en een plakje venkel.
  • 6 Serveer met de dressing.

Toast haloumi met dille en kappertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept