Zoek
Kippenboutjes met gebakken appel
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g rijst
8 kippenbouten
3 appels (in dikke plakken)
2 lente-uien (in ringetjes)
1 klontje boter
1 el olijfolie
kerriepoeder
peper
zout
Bereiding
1
Snij de appels in dikke plakken.
2
Snij de lente-uien in ringetjes.
3
Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de rijst gaar.
5
Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.
6
Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.
Kippenboutjes met gebakken appel is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept