Kippenboutjes met gebakken appel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de appels in dikke plakken.
  • 2 Snij de lente-uien in ringetjes.
  • 3 Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.
  • 4 Kook ondertussen de rijst gaar.
  • 5 Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.
  • 6 Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.

Kippenboutjes met gebakken appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept