Entrecote in een spekjasje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de entrecote in 4 gelijke stukken. Wikkel rond elk stuk plakjes spek die u vastzet met een houten prikker.
  • 2 Rooster de entrecotes 5 minuten aan elke kant. Kruid met zwarte peper uit de molen en grof zeezout.
  • 3 Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze nog 10 minuten verder garen met het rooster op het hoogste niveau.
  • 4 Schuif de entrecotes naar de zijkant van het rooster en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
  • 5 Schik het vlees op borden en werk af met gemengde sla.

Entrecote in een spekjasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis in een spekjasje
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse lamsfilet in een spekjasje
0 min
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept