Venkelslaatje met peultjes en sinaasappel

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de venkelknollen, snij ze doormidden en dan in dunne plakjes.
  • 2 Spoel de peultjes en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Laat afkoelen.
  • 3 Schil de sinaasappels en verwijder de witte velletjes van het vruchtvlees. Snij in fijne partjes.
  • 4 Meng de partjes sinaasappel met de venkel en de peultjes. Besprenkel met 2 el olijfolie.
  • 5 Meng 4 el olijfolie, balsamicoazijn, tomatenblokjes en mosterd. Roer goed en kruid met peper en zout.
  • 6 Giet de dressing over het slaatje, en serveer met een handvol veldsla. Lekker met een sneetje getoast brood.

Venkelslaatje met peultjes en sinaasappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept