Kruidensalade met geitenkaas

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de kruiden. Snipper de bieslook. Hou de kervel apart, en vermeng de rest. 
  • 2 Boen de citroen schoon met warm water. Rasp de schil. Pers de vrucht. 
  • 3 Schenk het citroensap in een mengbeker. Doe er de kervel, honing, olie, peper en zout bij. Mix fijn. Roer er de geraspte citroenschil door. 
  • 4 Meng de kruidensalade met tweederde van deze dressing. Verdeel over de borden. Leg er de kaasjes bij en schenk daar de rest van de dressing over. 

Kruidensalade met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept