Zoek
Kruidensalade met geitenkaas
4
15 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 onbehandelde citroen
8 geitenkazen (40 g elk)
2 kl honing
100 ml extra vierge olijfolie
150 g tuinkruiden (waterkers, tuinkers, peterselie, bieslook...)
1 bosje kervel
1 bosje bieslook
Bereiding
1
Spoel en droog de kruiden. Snipper de bieslook. Hou de kervel apart, en vermeng de rest.
2
Boen de citroen schoon met warm water. Rasp de schil. Pers de vrucht.
3
Schenk het citroensap in een mengbeker. Doe er de kervel, honing, olie, peper en zout bij. Mix fijn. Roer er de geraspte citroenschil door.
4
Meng de kruidensalade met tweederde van deze dressing. Verdeel over de borden. Leg er de kaasjes bij en schenk daar de rest van de dressing over.
Kruidensalade met geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept