Visspiesjes met saffraan en paprika

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vis in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijst, snij in blokjes van dezelfde grootte als de vis. 
  • 2 Prik de vis en de paprika afwisselend op spiesjes. Leg ze in een schaal. 
  • 3 Meng de olie met saffraan, peper en zout. Lepel deze marinade over de visspiesjes. Laat ze afgedekt 1 uur marineren in de koelkast. 
  • 4 Gril de spiesjes rondom gaar en goudbruin in de grillpan of op de barbecue (ongeveer 3 minuten). 

Visspiesjes met saffraan en paprika is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept