Penne met gamba's

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de gamba's (eventueel tot aan het staartje), snij ze over de rug open en verwijder het darmkanaal. 
  • 2 Spoel de boontjes en tomaatjes, halveer ze. Snipper het basilicum. Hak de knoflook. 
  • 3 Kook de penne beetgaar, en laat de boontjes de laatste 5 minuten van de kooktijd meegaren. 
  • 4 Bak de gamba's 2 minuten in 6 el olijfolie, samen met de venkelzaadjes. Kruid met peper en zout. Voeg de tomaatjes, knoflook en 2 el olijfolie toe en bak nog 3 minuten. 
  • 5 Voeg de penne en boontjes toe en roerbak weer 3 minuten. Schep er het basilicum door en breng op smaak met peper en zout. 

Penne met gamba's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept