Aardbeienmeringue

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C.
  • 2 Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  • 3 Klop de eiwitten stijf, en voeg ondertussen beetje bij beetje de suiker toe. Klop er ook het maïszetmeel en de azijn door, tot het een glanzend geheel wordt.
  • 4 Verdeel de aardbeien over ovenschaaltjes. Schep er het eiwitmengsel op. Zet in de oven en draai de temperatuur naar 120 °C.
  • 5 Haal de meringue na 30 minuten uit de oven. Serveer warm of koud.

Aardbeienmeringue is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeienmeringue
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeienmeringue
35 min Nagerecht
Bekijk recept