Zoek
Varkensvlees met mosterd en dragon
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g vastkokende aardappelen
4 varkensmedaillons
1 el boter
1 el graanmosterd
4 el witte wijn
olijfolie
2 el dragon (blaadjes)
peper
zout
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook ze beetgaar. Giet af, laat uitlekken en bak nog even op in wat boter en olie.
2
Bak het vlees goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
3
Doe in dezelfde pan de boter, de mosterd, de dragon en de witte wijn. Laat 1 minuut koken.
4
Verdeel het vlees en de aardappelen over de borden. Giet er de saus over en serveer meteen.
Varkensvlees met mosterd en dragon is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept