Farfalle met asperges en ham

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken en afkoelen.
  • 2 Spoel de asperges, snij een stukje van de onderkant af. Kook of stoom ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Snij ze in stukjes van 3 cm.
  • 3 Mix in de blender de pistachenoten fijn met het basilicum en de knoflook. Vermeng met de olijfolie en mix tot een homogene pesto. Breng op smaak met peper en zout. Vermeng met de pasta.
  • 4 Snij de ham in reepjes en schep ze met de asperges door de pasta. Werk af met parmezaan.

Farfalle met asperges en ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept