Pollak met een dille-roomsausje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 3 sjalotten in partjes. 
  • 2 Hak een half bosje dille fijn. 
  • 3 Smelt 30 g boter in een pan en bak er de sjalotten in. Doe er 4 stukken van 180 g koolvisfilet bij en bak de vis krokant gedurende 2 minuten aan de ene kant en 2 minuten aan de andere kant. Kruid met peper en zout. Indien het dikke filets zijn, zet je het vuur zachter en laat je ze nog 2 minuten verder garen. 
  • 4 Verhit 1 dl visfond en 1 dl droge witte wijn in een pannetje, en laat even inkoken.
  • 5 Voeg er 1 dl room bij en de gehakte dille. Breng op smaak met peper en zout. Los eventueel 1 kl maïzena op in water en voeg bij de saus. 

Pollak met een dille-roomsausje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Warmoesblad Met Een Roomsausje
10-20 min -
Bekijk recept
Tortellini Met Vleesvulling In Een Pittig Roomsausje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pangavis (soort Tongfilet) In Een Boter-roomsausje!
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi Met Pittig Roomsausje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pollak met ham in papillot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met lentegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROULADE VAN POLLAK EN SPINAZIE MET TOMATENCOULIS.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
POLLAK IN NORMANDISCHE GARNITUUR
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept