Zoek
Lenteslaatje
4
20 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 roze pompelmoes
150 g jonge spinazie
150 g veldsla
1 rode ui
2 el pijnboompitten
1 el honing
1 el zachte mosterd
3 el balsamicoazijn
6 el olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Snij de rode ui in ringen.
2
Spoel de spinazie en de veldsla.
3
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.
4
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.
5
Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla.
6
Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla.
7
Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.
Lenteslaatje is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauw lenteslaatje
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met oosterse kippenreepjes
0 min
Bekijk recept
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauw lenteslaatje
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met oosterse kippenreepjes
0 min
Bekijk recept