Soufflé met kokos

2
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Pel de banaan en pureer ze.
  • 3 Splits de eieren. Hou de dooiers apart. Klop het eiwit stijf en zet in de koelkast.
  • 4 Breng de melk aan de kook met vanillesuiker.
  • 5 Laat de boter smelten tot ze schuimt. Neem de pan van het vuur en roer er de bloem en het maïszetmeel door. Zet weer op een laag vuurtje en roer er de warme melk door. Laat 2 minuten doorkoken en dan afkoelen.
  • 6 Pel de banaan en pureer ze. Roer ze samen met de eidooiers door de massa. Spatel er voorzichtig het eiwit door.
  • 7 Beboter 2 kommetjes en bestrooi ze met poedersuiker. Verdeel er de massa over. Zet 20 minuten in de oven.
  • 8 Bestrooi de soufflé met kokospoeder en serveer hem meteen.

Soufflé met kokos is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept