Struisvogel met venkel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes.
  • 2 Snij de venkel in smalle partjes.
  • 3 Snij de ananas in blokjes.
  • 4 Rooster de amandelschilfers.
  • 5 Bak de ananasblokjes in de boter goudgeel. Schep ze uit de pan en hou ze warm.
  • 6 Roerbak het vlees. Kruid het met peper en zout en bestuif het met de bloem. Schenk er dan al roerend de bouillon en de wijn bij en laat even indikken.
  • 7 Voeg de venkel toe en laat onder een deksel 10 minuten stoven. Doe er tot slot de ananas weer bij en bestrooi met amandelschilfers.

Struisvogel met venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept