Zoek
Oosterse sint-jakobsnootjes
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 sint-jakobsvruchten (in plakjes)
2 tomaten (in stukjes)
100 cl kokosmelk
1 kl ketjap (sojasaus)
2 el olijfolie
1 el verse basilicum (gesnipperd)
1 el roze peperbessen
zout
Bereiding
1
Snij de sint-jakobsnoten in plakjes en besprenkel ze met sojasaus.
2
Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
3
Snipper 1 el basilicum fijn.
4
Roerbak de sint-jakobsnoten kort in de olie. Doe er de tomaten en de kokosmelk bij. Laat even sudderen.
5
Breng op smaak met zout. Garneer met de gehakte basilicum en de peperbolletjes.
Oosterse sint-jakobsnootjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté met sint-jakobsnootjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min
Nagerecht
Bekijk recept