Penne met rucolapesto

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne beetgaar.
  • 2 Bak de spek krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Doe ze in de keukenrobot, samen met de rucola, de geraspte parmezaan en 1 knoflookteentje. Mix en schenk er olijfolie bij tot de pesto de gewenste dikte heeft.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout. Schep deze pesto door de pasta. Werk af met de zongedroogde tomaatjes, plakjes ontbijtspek en enkele hele blaadjes rucola.

Penne met rucolapesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept