Zoek
Pastasalade met kip
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g farfalle
500 g kipfilet (in reepjes)
3 tomaten (ontpit, in blokjes)
1 bosje lente-uien (in ringen)
50 g pijnboompitten (geroosterd)
2 eieren
1 tl mosterd
0.5 dl balsamicoazijn
1.5 dl olijfolie
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.
2
Laat afkoelen.
3
Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
4
Snij de lente-ui in ringen.
5
Snij de kipfilet in reepjes.
6
Bak de kipfilet goudbruin in wat olie.
7
Kruid ze met peper en zout.
8
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
9
Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn. 1
0
Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen. 1
1
Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta. 1
2
Werk af met pijnboompitten.
Pastasalade met kip is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept