Vismousse met paprikacoulis

6
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in stukjes.
  • 2 Week de gelatine in koud water.
  • 3 Doe de zalm in de blender of keukenmachine, samen met 2 dl room, het citroensap en een snuifje cayennepeper.
  • 4 Mix tot een gladde massa.
  • 5 Verwarm de wijn met 1 dl visfumet in een pannetje.
  • 6 Knijp de gelatine uit en los hem, van het vuur af, op in de warme vloeistof.
  • 7 Roer er de zalmcrème door.
  • 8 Mix de heilbot fijn in de blender.
  • 9 Blancheer kort 4 grote spinaziebladeren. 1
  • 0 Leg ze open op een schoon werkvlak. 1
  • 1 Verdeel er overlangs de heilbot over en rol op. 1
  • 2 Doe de helft van de zalmmousse in een kleine cakevorm (liefst van silicone) en leg er hetvisrolletje in. 1
  • 3 Vul bij met de rest van de zalmmousse. 1
  • 4 Zet ten minste 3 uur in de koelkast. 1
  • 5 Mix 5 paprika’s met 1/2 dl visfumet en 1 dl room tot een gladde saus. 1
  • 6 Breng op smaak met peper en zout. 1
  • 7 Snij de opgesteven vismousse in plakjes en serveer met de paprikacoulis en veldsla.

Vismousse met paprikacoulis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept
Zalm met gegrilde paprikacoulis en zure bieslookro
0 min
Bekijk recept
Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgette met vismousse
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Asperges Met Vismousse En Gerookte Zalm
30-60 min -
Bekijk recept
Vispastei
Bekijk recept
Mousse van heilbot met peterselieroom
45 min Voorgerecht
Bekijk recept