Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de krieltjes.
  • 3 Doe de krieltjes in een ovenschaal.
  • 4 Bestrooi ze met rozemarijnnaaldjes en fleur de sel.
  • 5 Schenk er ruim olijfolie over en bak ze gedurende 1 uur in de oven.
  • 6 Leg de kalfslapjes open op een schoon werkvlak.
  • 7 Leg op elk lapje een plak ham en een plakje mozzarella.
  • 8 Vouw dicht en leg er een blaadje salie op.
  • 9 Bak ze een drietal minuten langs beide kanten in wat boter. 1
  • 0 Kruid met zwarte peper en besprenkel met enkele druppels citroensap. 1
  • 1 Serveer ze met de krieltjes en een tomatensalade.

Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept