Oosterse tartaar

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.
  • 2 Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.
  • 3 Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus.
  • 4 Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
  • 5 Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.
  • 6 Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.

Oosterse tartaar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept