Zoek
Clafoutis met krab, garnalen en rijst
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g rijst (gekookt)
50 g scampi's (klein - of roze garnalen)
1 blikje krab
6 eieren
1 kl olijfolie
olie (voor de vormpjes)
peterselie (blad)
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 175 °C.
2
Laat de krab goed uitlekken, verkruimel ze en vermeng ze vervolgens met de rijst.
3
Verdeel het mengsel over vier ingevette ovenschaaltjes.
4
Leg er de scampi's (of garnalen) bij.
5
Klop de eieren los met de olijfolie, peper en zout.
6
Lepel ze over het rijstmengsel.
7
Zet 10 tot 15 minuten in het midden van een op 175 °C voorverwarmde oven, of tot de eieren mooi gestold zijn.
Clafoutis met krab, garnalen en rijst is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min
Nagerecht
Bekijk recept