Maatjestartaar

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de maatjes tot fijne tartaar.
  • 2 Snij de radijsjes in kleine blokjes.
  • 3 Meng ze met de maatjes, de gehakte bieslook en het citroensap.
  • 4 Breng op smaak met peper en zet 20 minuten in de koelkast.
  • 5 Kook de aardappelen 25 minuten in de schil in lichtgezouten water.
  • 6 Giet af en laat ze een beetje afkoelen.
  • 7 Pel de aardappelen en snij ze in plakken van 1,5 cm dik.
  • 8 Beleg de nog lauwe plakjes aardappel met de maatjestartaar.
  • 9 Werk af met een toefje zure room en enkele sprietjes bieslook.

Maatjestartaar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker