Zoek
Maatjestartaar
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 vastkokende aardappelen
4 maatjes
2 el citroensap
0.5 bosje radijzen
zure room
2 bosjes bieslook (gehakt wat extra)
peper (versgemalen)
Bereiding
1
Snij de maatjes tot fijne tartaar.
2
Snij de radijsjes in kleine blokjes.
3
Meng ze met de maatjes, de gehakte bieslook en het citroensap.
4
Breng op smaak met peper en zet 20 minuten in de koelkast.
5
Kook de aardappelen 25 minuten in de schil in lichtgezouten water.
6
Giet af en laat ze een beetje afkoelen.
7
Pel de aardappelen en snij ze in plakken van 1,5 cm dik.
8
Beleg de nog lauwe plakjes aardappel met de maatjestartaar.
9
Werk af met een toefje zure room en enkele sprietjes bieslook.
Maatjestartaar is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker