Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water.
  • 3 Haal het kapje van de aardappelen, hol ze iets uit en hou ze in de oven warm in aluminiumfolie.
  • 4 Plet het aardappelkruim en roer er voorzichtig de garnalen, de room en wat citroensap door. Breng op smaak met peper en zout, en gehakte dille. Serveer met een frisse gemengde salade en dillevinaigrette.

Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks met Provençaalse groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniburgers met aardappelsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept