3 Breng voor de coulis het water met het citroensap en de poedersuiker aan de kook. Zeef de aardbeienpuree en meng met het water. Laat enkele minuten inkoken en daarna afkoelen.
4 Zet een sauspannetje in een warmwaterbad (tegen de kook aan). Doe er de eidooiers en de suiker in en klop witschuimig. Breng de melk aan de kook en laat even afkoelen. Giet de licht afgekoelde melk geleidelijk aan en onder voortdurend roeren bij het dooiermengsel. Blijf roeren tot het een crème is en aan de spatel blijft hangen. Let op dat het niet kookt. Haal de sauspan van het vuur en zet meteen in ijswater. Blijf kloppen tot de crème afgekoeld is.
5 Klop de room stijf. Spatel eerst het koude mengsel en daarna de stukjes aardbeien door de room.
6 Giet de coulis en de crème tegelijkertijd in kleine glaasjes zonder de twee echt te vermengen.Steek in elk glaasje een houten stokje. Zet de glaasjes minstens 4 uur in de diepvriezer.Controleer na een halfuur of de stokjes nog rechtop staan.