6 Maak de coulis. Kook het water met 100 g suiker tot een suikerstroop. Voeg fruitpuree en citroensap toe. Laat even opkoken en dan afkoelen.
7 Rooster voor de bodem de notenmix al roerend goudbruin in een pan met antiaanbaklaag. Doe er de boter, suiker en honing bij. Laat al roerend karamelliseren, en dan afkoelen.
8 Maak de flan. Doe het vanillestokje bij de melk en breng aan de kook. Verwijder het weer. Klop de eieren met de suiker flink op. Giet er geleidelijk aan al roerend de melk bij.
9 Vet 6 ronde vormpjes in met boter en bestrooi ze met bloem. Leg een laagje noten op de bodem en druk aan. Verdeel er de eiercrème over. Leg bakpapier in een braadslee (tegen hetopborrelen) en giet er tot halfweg kokend water in. Zet er de vormpjes in en bak ze 35 minuten in de oven. Haal de vormpjes uit het water en laat afkoelen. 1
0 Snij de rand van de flans los met een mesje. Ontvorm ze op de bordjes en werk af met coulis, aardbeien en frambozen.
Flantaartjes met aardbeien en frambozen is een recept van Libelle Lekker