1 Snij de zongedroogde tomaatjes in héél kleine stukjes (bewaar de marinade).
2 Snipper de basilicum fijn.
3 Verkruimel de beschuiten.
4 Verwarm de oven voor op 180°C.
5 Doe de zongedroogde tomaatjes samen met een blik gepelde tomaten in een pannetje en laat zachtjes garen. Voeg er een eetlepel maïszetmeel (opgelost in een beetje water) aan toe en breng op smaak met peper en zout. Doe de gesnipperde basilicum op het laatst bij de saus.
6 Meng het broodkruim en 50 g geraspte parmezaan en kruid met wat peper. Lepel er wat van de marinade van de zongedroogde tomaatjes bij tot er een crumble ontstaat.
7 Leg de grietfilet op een werkvlak. Bestrijk de filets met de crumble. Leg de visfilets in een beboterde ovenschaal en zet die 25 tot 35 minuten in de oven.
8 Serveer met pasta en de tomatensaus. Strooi er vlak voor het serveren nog wat parmezaan over.