Kabeljauw met kruidencrumble

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kappertjes en de verse kruiden.
  • 2 Pers de knoflook.
  • 3 Spoel de vis en dep hem droog.
  • 4 Verarm de oven voor op 180°C.
  • 5 Doe de kappertjes met alle gehakte kruiden en het geperste knoflookteentje in een kom. Roer er 3 el olijfolie en de panko door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Beboter een ovenschotel en leg de vis erin. Bedek de bovenkant met het crumble-mengsel.
  • 7 Doe de kerstomaatjes in een andere ovenschaal, verdeel er de olijfolie over en breng op smaak met peper en fleur de sel.
  • 8 Zet de vis 20 à 25 minuten in de oven. Kook ondertussen de rijst gaar. Zet de tomaatjes de laatste 15 minuten bij de vis in de oven. Verdeel alles over de borden en serveer meteen.

Kabeljauw met kruidencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met kruidencrumble
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige zeewolf met bonenrijst
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept