2 Kruid het vlees met peper en braad het in hete olijfolie aan alle kanten aan. Laat het volledig afkoelen in de ijskast.
3 Stoof de champignons met de ui gaar in olijfolie . Doe er de truffelolie bij.
4 Mix de champignons. Vermeng met broodkruim. Kruid met peper en zout.
5 Dep het afgekoelde vlees droog, snij het in de lengte in en vul de opening met he champignonmengsel. Rol het vlees in het bladerdeeg, bestrijk de randen met water en druk ze dicht. Leg in een ovenschaal, bestrijk met eigeel.
6 Zet het vlees 35 minuten in de oven als het rood moet zijn. Neem 10 minuten extra voor meer doorbakken vlees.
7 Kook de aardappelen in de schil in gezouten water net gaar. Pel ze en hou warm. Stoof het witloof aan in boter.
8 Haal het vlees uit de oven, snij het in plakjes en serveer het met de aardappels en het gestoofde witloof.
Ossenhaas in bladerdeeg met vitelottes is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van vitelottes, Bretonse kreeft en rattesch