Bospaddenstoelencrème met kerrie

8
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen droog schoon.
  • 2 Snij de prei in ringetjes.
  • 3 Snipper de ui en de knoflook fijn.
  • 4 Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.
  • 5 Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.
  • 6 Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.
  • 7 Serveer de soep met de gebakken champignons.

Bospaddenstoelencrème met kerrie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept