3 Verwijder de harde kern uit de wit- en roodloof en snij de stronkjes in lange, smalle repen
4 Verwarm de oven voor op 180°C.
5 Meng de 6 el olijfolie, de acaciahoning, de frambozenazijn en de mosterd met een staafmixer tot een homogeen sausje. Breng op smaak met peper en zout.
6 Fruit de knoflookplakjes ze samen met de geplette walnoten aan in een scheutje olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
7 Voeg de rozijnen en het walnoot-knoflookmengsel aan de wit- en roodloof toe. Maak aan met de vinaigrette.
8 Leg de loempiavellen open op het werkblad. Breng de konijnfilets op smaak met peper en zout en rol ze in de loempiavellen.
9 Bak de konijnpakketjes in hete olijfolie aan alle kanten bruin. Zet ze 8 à 10 minuten in de oven. 1
0 Verdeel het slaatje over de borden. Snij de konijnpakketjes doormidden en leg ze op de salade. Serveer meteen.
Konijnpakketjes met krokant witloofslaatje is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen