IJstaartjes met schuim

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de koekjes fijn.
  • 2 Laat de chocolade samen met de boter smelten en meng het met de gemalen koekjes.
  • 3  
  • 4 Stort de mix in een springvorm, bekleed met plasticfolie. Druk de koekjesbodem stevig aan. Zet 2 uur in de diepvriezer om op te stijven.
  • 5 Klop het eiwit met de suiker heel stijf, zodat het in pieken rechtop blijft staan.
  • 6 Steek met dresseerringen 8 gelijke cirkels uit de chocoladebodem. Leg in elke ring zo'n chocoladebodempje, vul de ring verder met vanille-ijs. Druk het goed aan en zet de ringen 3 minuten in de diepvriezer .
  • 7 Druk de ijsjes voorzichtig uit de vorm. Doe het stijgeklopte eiwit in een spuitzak en garneer er de ijsjes mee. Geef het eiwit een kleurtje met een gasbrandertje.

IJstaartjes met schuim is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept

Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini yoghurt ijstaartjes
40 min + 3 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met bosbessensorbet
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vesuvius Ijstaartjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept