4 Prik de deegvierkantjes in. Roer de eidooier los en bestrijk ze ermee. Zet ze 20 minuten in de oven.
5 Stoof de gensipperde sjalotjes even in een likje olie. Doe er de bospaddenstoelen bij en laat ze kort op een hevig vuur bakken. Breng ze op smaak met peper en zout.
6 Kruid de reepjes tongfilet en bak 2 tot 3 minuten in een nootje hete boter.
7 Laat de visfumet met de sherry inkoken tot de helft. Werk de saus, van het vuur af, op met vlokjes ijskoude boter. Kruid ze naar smaak.
8 Snij een kapje van de deegvierkantjes. Verdeel de vis en de paddenstoelen over de deegbakjes. Zet er de deksels schuin weer op. Lepel er wat hete saus bij. Serveer meteen.
Bladerdeegjes met zeetong is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes