Romige champignonpasta met rucola en gekarameliseerde ui

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Pel en snipper de ui de knoflook. Maak de paddenstoelen schoon. 
  • 3 Bak de ui met de knoflook in wat boter en olijfolie, sprenkel er de honing over en laat karamelliseren. Voeg de champignons toe en bak ze nog even mee. Voeg de rucola toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Schenk er de witte wijn en de room bij, laat even inkoken.
  • 4 Giet de pasta af en hussel hem door de saus. Werk af met geraspte parmezaan.

Romige champignonpasta met rucola en gekarameliseerde ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept