Pecannotentaart met esdoornsiroop

8
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het deeg op kamertemperatuur komen en leg het in de ingevette taartvorm, plooi de randjes naar binnen of rol af met de deegroller.
  • 2 Klop de boter romig met het vanillemerg en voeg één voor één de eieren toe. Klop er deesdoornsiroop en de whisky door. Giet in de taartvorm en verdeel er de noten over.
  • 3 Bak de taart 40 minuten in de oven, tot de vulling gestold is. Ontvorm en laat afkoelen op een taartrooster.

Pecannotentaart met esdoornsiroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas en vanille
Nagerecht
Bekijk recept
Crème van chiazaadjes en granaatappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Pecannotentaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept