Kaastaart met agavesiroop

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Hak de noten fijn in een hakmolentje, maar zorg dat hetgeen pasta wordt. Meng ze met het kokospoeder, de gesmolten boter en de agavesiroop. Verdeel het notenmengsel over de bodem van een met bakpapier beklede springvorm en duw aan met de bolle kant van een lepel. Zet 10 minuten in de oven, tot de randjes bruin beginnen teworden. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  • 2 Roer de roomkaas los met de agavesiroop, het gezeefde maïszetmeel en het vanilleextract,klop er één voor één de eieren door en vervolgens de zure room.
  • 3 Vet de randen van de springvorm in met olie of bakspray en giet de vulling op de bodem. Bak 1 uur op 160°C. Zet de oven uit en laat de taart 1 uur afkoelen in de oven, met de ovendeur op een kier. Zet de afgekoelde taart in de koelkast en laat volledig koud worden.
  • 4 Rooster de kokosvlokken in een pan zonder vetstof. Werk de taart af met verse frambozen en de kokosvlokken.

Kaastaart met agavesiroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zachte havermout-pruimenrepen
40 min-
Bekijk recept
Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Snack
Bekijk recept
Smoothie van roodfruit
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept