Luxe wildfondue

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vul een pan met de fond, wijn, laurier en tijm en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes trekken. Haal de laurier en de tijm uit de vloeistof en giet het geheel over in de fonduepan.
  • 2 Snij het vlees in blokjes of plakjes. Prik ze op fonduevorkjes en laat garen in de geurige bouillon.

Luxe wildfondue is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees Met Zwarte Bonen-saus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept