Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 110°C en ontdooi de kreeft.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in vieren en leg de kwarten op een bakplaat. Besprenkel de tomaten met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de tomaten 45 minuten in de oven.
  • 3 Haal het kreeftenvlees uit de schalen en voeg toe aan de salade.
  • 4 Werk af met de mayonaise en verse koriander.

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept