Brownie met pistache en cranberrie

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven.
  • 3 Klop ondertussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke witte massa.
  • 4 Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.
  • 5 Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa. 
  • 6 Voeg de helft van de gehakte pistachenoten en cranberries toe.
  • 7 Doe het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vierkante bakvorm.
  • 8 Bak de brownie 18 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 9 Laat afkoelen en snij in vierkantjes. 1
  • 0 Klop de slagroom met het poedersuiker tot pieken. Lepel wat slagroom op elke brownie en strooi er de rest van de pistache en cranberries op.

Brownie met pistache en cranberrie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cranberrie Pecannotenbrood
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberrie/amsterdamse Uiensaus
10-20 min -
Bekijk recept
Cranberrie cocktail
0 min
Bekijk recept
CRANBERRIE-PARFAIT
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept