1 Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
2 Meng 2 el olijfolie met 2 el geraspte citroenschil, 1 kl grof zeezout en wat peper. Pers er de knoflook bij en roer om. Wrijf er de lamskroontjes mee in. Gril ze 4 minuten aan elke kant op de barbecue.
3 Snij de avocado in stukken. Besprenkel met 2 el citroensap. Halveer de granaatappel, maak de pitjes los. Hak de rucola grof. Meng de couscous met de rucola, avocado en de helft van de granaatappelpitjes.
4 Maak een vinaigrette met de maïsolie, azijn, 2 el limoensap en honing. Meng door de taboulé, kruid met peper en zout. Werk af met de walnoten, de rest van de granaatappelpitjes en 1 el geraspte citroenschil. Verkruimel er de geitenkaas over
5 Meng alles voor de dressing. Serveer bij de lamskroontjes met de taboulé.
Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskroontje met tijmpuree en geroosterde wortelen