Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mosterd met de honing, 2 eetlepels citroensap, de olie, de knoflook, de gehakte salie en alle andere kruiden tot een marinade.
  • 2 Snij het varkenshaasje in vrij grote blokjes. Roer er de helft van de marinade door en zet een halfuur in de koelkast.
  • 3 Spoel de appelen, verwijder het klokhuis, snij in 8 partjes. Sprenkel er de rest van het citroensap over. Steek afwisselend stukjes appel en varkensvlees op 4 metalen prikkers.
  • 4 Leg de spiesjes op de barbecue. Bestrijk ze met de rest van de marinade. Herhaal dit eenpaar keer tijdens het bakken. Lekker met een witloofslaatje.

Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met parmezaanpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept