Runderspiesjes met maïs

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in niet te kleine blokjes. Snij de paprika’s in grote stukken en de uien in partjes. Pel en snipper de knoflook.
  • 2 Maak een marinade van 4 eetlepels olie, de knoflook, het paprikapoeder en de tijm. Bestrijk er het vlees mee en laat 30 minuten marineren. Bak de paprika en uien beetgaar in eenmengsel van boter en olie.
  • 3 Snij de maïskolven in stukken en zet ze 5 minuutjes in de microgolfoven. Dep het vlees droog met keukenpapier. Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika, maïs en ui.
  • 4 Gril de spiesjes op de barbecue en serveer met verse kruiden. Lekker met aardappelsaladeof knapperig stokbrood.

Runderspiesjes met maïs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde runderspiesjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderspiesjes met barbecuesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Runderspiesjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept