Panna cotta van karnemelk met aardbeiencoulis

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in koud water. Snij het vanillestokje overlangs en schraap er het merg uit. Doe het samen met de karnemelk, room en poedersuiker in een steelpan en breng aan de kook.
  • 2 Laat de suiker al roerend smelten. Neem van het vuur, schep er het vanillestokje uit en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer los en laat even afkoelen.
  • 3 Schenk de panna cotta in mooie glaasjes en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Spoel de aardbeien, hou er enkele apart voor de afwerking. Spoel het basilicum en laat goed uitlekken. Doe de aardbeien samen met 8 blaadjes basilicum en de poedersuiker in de blender en mix fijn. Breng op smaak met het citroensap.
  • 5 Werk de panna cotta af met de aardbeiencoulis, een partje aardbei en een blaadje basilicum.

Panna cotta van karnemelk met aardbeiencoulis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Meloenkoffertjes met ijs en aardbeiencoulis
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept